Used to work and now it doesn't

If BirdieSync 1.x constantly replaces your girlfriend's phone number with your mother's one, this forum is for you...
Post Reply
LindaT
Posts: 6
Joined: Mon Jun 29, 2009 11:21 pm

Used to work and now it doesn't

Post by LindaT » Mon Jun 29, 2009 11:44 pm

I've been using BirdieSync for the past 4 months with no problems. Lately, my smart phone has been acting a little weirdly and I realized I hadn't sync'ed a while, so I plugged the phone in. I'm running XP and Activesynch had my phone as guest and wouldn't do what I wanted. I tried deleting the mobile and then it found the right name, but it still wouldn't work. I tried removing and re-installing Activesynch and that just earned me the 'no categories selected' from Birdiesync. Tools/options is grayed out when I try to change it. I re-installed Birdie got similar results. Tool/options is there but Activsynch has two desktops listed. The one I want, doesn't have a checkbox next to cards, mail etc, the other doesn't even list the categories. I've tried deleting the other desktop, but it keeps coming back.

I have no idea what's going on and it's making me crazy.

Any suggestions?

Thanks,
LindaT.

Birdy
Site Admin
Posts: 3015
Joined: Tue Apr 18, 2006 11:43 am
Contact:

Re: Used to work and now it doesn't

Post by Birdy » Tue Jun 30, 2009 10:13 am

Hello Linda,

After having closed Thunderbird/Sunbird, disconnected, reconnected your mobile device and waited for the end of the synchronization (even if it doesn't really synchronize), could you send your logs with "Tools/BirdieSync/Archive logs..." to support(at)birdiesync.com ?
Thanks.
Birdy

LindaT
Posts: 6
Joined: Mon Jun 29, 2009 11:21 pm

Re: Used to work and now it doesn't

Post by LindaT » Tue Jun 30, 2009 4:25 pm

Hi Birdie,

Thanks, but I realized this morning that I hadn't re-booted the phone in a really long time, so I did. Now, it seems to sync ok except for I'm gettingn 'attention required' for events and tasks. When I right click/resolve it tries to sync again, but comes back with the same message.

What can I do to get the problems resolved so that I get an error free sync?

Thanks
LindaT

Birdy
Site Admin
Posts: 3015
Joined: Tue Apr 18, 2006 11:43 am
Contact:

Re: Used to work and now it doesn't

Post by Birdy » Tue Jun 30, 2009 4:27 pm

Usually there is an alert raising from the task bar explaining which kind of error you get. But if you don't, that could be a more uncommon error. Please send the logs to support as mentioned in my previous post.
Thanks.
Birdy

LindaT
Posts: 6
Joined: Mon Jun 29, 2009 11:21 pm

Re: Used to work and now it doesn't

Post by LindaT » Wed Jul 01, 2009 6:51 pm

Thanks, again Birdy,

Today it syncs without any errors, so I guess all is well.

Thanks for the offer to help, but I guess it's ok now.

LT

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests